Tuesday, March 27, 2007

Roma jagar Quagliarella 27/3

Detta avslöjande kommer ifrån Sampdorias ordförande, Marotta, som tillägger att Giallorossi även jagar mittfältstalangen Palombo.

Marotta förklarar att Romas sportchef, Daniele Prade är intresserad av mittfältaren Angelo Palombo och anfallaren Fabio Quagliarella.

"Sportchefen Prade frågade mig om information om Palombo och Quagliarella", erkänner Marotta.
"Det är två spelare som Roma visar tydligt intresse utav."

"Palombo har precis förlängt sitt kontrakt till 2011, och Quagliarella är delägd med Udinese. Vi är redo för att köpa andra hälften, men vi måste vänta lite."

Quagliarella har varit en av de största överraskningarna i Serie A denna säsongen, han har gjort 11 mål för Sampdoria och inget utav de har åkt in i nät från straffpunkten. Han har också blivit kallad till Italien landslagstrupp för första gången, som spelar en måstematch i EM-kvalet mot Skottland imorgon.

En värvning av Fabio Quagliarella tycker jag vi ska försöka att undvika, han är en "one-hit-wonder" likt Mirko Vucinic. Visst, han kanske har en hel del potential men jag ser hellre att vi värvar någon större etablerad spelare.

Palombo har en hel del erfarenhet från den italienska Serie A fotbollen trots sin ringa ålder, och han skulle vara ett bra komplement till både mittbacksplatsen och positionen som defensiv mittfältare.

Förövrigt så en värvning i sommar av Vincenzo Iaquinta, Salvatore Foti eller Andrea Caracciolo i sitta oerhört fint...
Källa: Goal

No comments: