Thursday, March 1, 2007

Spalletti behöver förstärkning 1/3

Roma har nu förstärkt sin andraplats i tabellen, men Mister Spalletti tror fortfarande att Roma är något bakom Inter, Milan och Juventus.

"Jag får alltid höra om ett par möjliga övergångar då man pratar om Inter, Milan och Juve. Oftast är det många stora namn som kommer upp på tapeten, men dessa namn är aldrig sammankopplade med Roma," erkänner Spalletti.
”Så jag menar att det är en stor skillnad mellan oss och de andra,” tillägger Romas manager.

Under transferfönstret i januari så värvade ju Roma Tavano från Valencia och Wilhelmsson från franska Nantes som alla säkert redan vet, men Spalletti är ännu inte nöjd.

”Vi behöver värva minst tre eller fyra viktiga spelare som att kunna hävda oss i den hårda konkurrensen”, menar Spalletti.

På den senaste tiden har det ryktats om att Ukrainas Anatoly Tymoschyuk skulle till Roma. Men nu har han bestämt att skriva på för Zenit St. Petersburg som betalar ca 180 miljoner för honom.

Under tiden så har Totti bekräftat att han skulle vilja stanna i Roma då hans karriär är slut för att arbeta inom Romas ledning. Att Totti kommer vara trogen sitt älskade Roma i hela sitt liv är ju helt underbart att höra.

Källa: Channel4.com

No comments: