Wednesday, June 27, 2007

Vucinic är nyckeln till Quagliarella 27/6

"Quagliarella stannar i Udinese," det säger deras sportchef Silvio Pagliari. Även ordföranden Pietro Leonardi har många gånger uttryckt att anfallaren stannar i klubben.

Det är ännu inga riktiga förhandlingar mellan Roma och Udinese, man kommer att vänta för att istället försöka slå till under perioden då transferfönstret är öppet (2 juli - 31 augusti). Roma vill vänta lite, dels för att visa respekt för Udinese, men även för att det är oerhört mycket som skrivs i medierna just nu.

För att kunna få Quagliarella idag så krävs det 15 miljoner €, vilket är hyfsat mycket pengar. Men Romas ledning vill slutföra Chivus transfer (Inter eller Barcelona, beroende på vem som lägger störst bud) och senare göra helt klart med (Barusso, Esposito, Modesto).

För att få Fabio till huvudstaden sägs Mirko Vucinic vara nyckeln till framgång i den affären, då han uppskattas mycket hos Udinese. Mirko har en gång i tiden haft god kontakt med presidenten Pozzo som var en del i hans flytt från Lecce till Roma. Alltså, kan Vucinic ingå som ett lån eller ett delägarskap i ett bud på Udineses Quagliarella.
En annan spelare som kan ingå i förhandlingarna är högerbacken Marco Cassetti som Roma har köpt loss från Lecce.

Källa: Il Romanista

No comments: