Tuesday, February 27, 2007

Doni är redo för nytt kontrakt 27/2

Alexander Doni som spelat mycket stablit under säsongen är redo för att förlänga sitt nuvarande kontrakt med Roma, detta meddelar hans agent Mario Miele.

27 år gamla Doni har kvar två år kvar på sitt kontrakt och vi får se eftersom Romas ledning just nu koncentrerar sig på andra uppgifter än att signa sina spelare, säger agenten Mario Miele. Han meddelar också att Doni känner sig i bra form och är mycket road över sin vistelse i en sån stor klubb som Roma. Han tränar bra för tillfället och vill gärna stanna i Rom, tillägger Miele. Donis agent tror också att Doni är viktig för Romas framtid och han tror att den brasilianska keepern har mer att ge.
På senare tid har det flödat rykten om intresse från Europas storklubbar som Man United, Inter, Milan och Barcelona. Miele har inte dementerat dessa rykten men visar samtidigt att Doni och hans familj trivs bra i Rom. Luciano Spalletti har också meddelat om att han är nöjd över Donis insatser under denna säsongen.


Doni debuterade för Roma i derbyt mot Lazio i oktober 2005 och har sedan dess varit i stort sett ordinarie mellan stolparna.
Donieber Alexander Marangon
Källa: Channel4.com

2 comments:

Anonymous said...

Skytteligan längst ner stämmer ju inte! Totti har bara gjort 14!!! Amantino har inte heller gjort så mycket mål iår!

Aktivt Ledarskap said...

jahjghaöa/

Den stämmer visst! Till den har jag tagit hänsyn till totala antal mål under säsongen. Då räknar jag mål i Serie A, Coppan och CL. Och då har faktiskt Totti gjort 18 mål. Tro det eller ej. ;)