Monday, February 26, 2007

Totti talar ut om ännu en straffmiss 26/2

I den 85:e matchminuten i gårdagens match missade Totti straff nr. 6 för denna säsong. Han har bara gjort 4 mål på 10 försök.
Regginas målvakt Campagnolo slängde sig till höger och tog straffen, efter denna blir Totti rasande på honom. Han fortsätter även att gräla med straffräddaren på väg ut från matchen men den gode Scala tar hand om honom för att undvika vidare konsekvenser.
Varför blev prinsen så pass arg?

Totti berättar att Campagnolo utmanade honom genom att säga att han visste vart straffen skulle slås, närmare bestämt i sitt högra hörn. Totti missade åter en straff och blev arg som ett bi. Detta beteende kan bero på att han känner Campagnolo sedan tiden i Romas ungdomslag. Eller att Regginas målvakt visade sig vara hans överman eller att det var just ännu en straffmiss att lägga på registret.
Francesco tillägger även att hoppet om en vinst i årets Serie A känns ganska långt borta men han är glad för andraplatsen och vinsten mot Reggina. Sedan på frågan om han kommer fortsätta slå Romas straffar, så svarar Totti att han kommer fortsätta slå straffarna tills han gör mål. Totti är straffskytt, Totti är gud, Totti är oberörbar, Totti är Totti.
Källa: Channel4.com

2 comments:

Anonymous said...

Jag tycker att De Rossi eller Pizarro ska lägga straffarna. Totti har gjort sitt när det gäller straffarna.

Aktivt Ledarskap said...

Ja, det kan man tycka. Men jag tror inte Totti släpper någon straff. Och jag tror inte Spalletti har något att bestämma i den frågan.