Sunday, April 22, 2007

Nyheter och rykten 22/4

-----------------
Romas ledning har beslutat att transferbudgeten kommer att ligga på 200 miljoner kr som ska kunna utnyttjas i sommar.
Sportchefen Daniele Prade och den gode Bruno Conti hade ett möte i fredags där de diskuterade om olika alternativ gällande transferbudgeten. Det sägs även att det diskuterades om "Chippens" vara eller icke vara i giallorossi.

-----------------

-----------------
Sienas ytterback Cristian Molinaro är högt uppsatt på Romas önskelista.
-----------------


-----------------
Romas mittfältare Matteo Brighi som är utlånad till Chievo är på väg att skriva nytt kontrakt. Det säger mittfältarens agent, Vanni Puzzolo.
"I onsdags träffade jag Daniele Prade för att diskutera om en förnyelse av hans nuvarande kontrakt, en förlängning till 2012. En överrensstämmelse är väldigt nära.
"Roma vill ha tillbaka honom efter denna säsongen. I Chiveo har han visat vilken stor spelare han kan bli. Spalletti ser honom som en backup till Simone Perotta."
-----------------

-----------------
Roma är fortfarande intresserade av Bayer Leverkusens mittback Juan.
Bayern har beslutat att släppa den brasilianska landslagsmannen i slutet av denna säsong och sportchefen Rudi Völler ser och vill att han hamnar i Roma i sommar.
Bayer Leverkusen har satt en prislapp på Juan, 80 miljoner kr.
-----------------

-----------------
Diomansy Kamaras (West Brom) agent säger att en flytt till Roma inte alls är omöjligt för Senegals landslagsman.
Fabrizio Ferrari säger: "Förra sommaren pratade jag med Roma och Daniele Prade. Men de kunde inte matcha West Broms pris för Kamara. Efter det har jag fått anbud från Torino, men Diomansy skulle gärna vilja gå till Roma.
"I Roma så skulle han kunna ersätta Mancini, men efter att ha pratat med deras ledning så vet jag att de vill se honom som ett alternativ till Simone Perrotta eller Francesco Totti."
-----------------

Källa: Tribalfootball, Goal

No comments: