Tuesday, May 8, 2007

Nyheter och rykten 8/5

_________________
Enligt rumänska medier sägs det att Inter är redo att betala 17 miljoner Euro för Cristian Chivu, samt att Roma får David Pizarro på köpet. Det sägs även att Fiorentinas Dario Dainelli kan ersätta Chivu i framtiden.
_________________

_________________
Roma sägs har bestämt hur Christian Wilhelmssons framtid ska se ut.
Han kom från franska Nantes i januari och han kan köpas loss för 27 miljoner kr. Det verkar nu som att priset på "Chippen" är för dyrt för gå vidare i förhandlingar.
Men än så länge är ingenting helt klart.
_________________

_________________
Det ska mycket till om Francesco Tavano stannar i Roma efter den här säsongen, det skriver Tutto Web Sport. Roma anser att Valencias pris för Tavano är alldeles för dyrt, men ett antal italienska klubbar sägs vara intresserade. Tavanos agent Stefano Guercini medger att klubbar som Napoli, Torino, Siena och Brescia är intresserade och att Roma förmodligen kommer ta ett beslut efter finalerna i Coppa Italia.
_________________

_________________
Palermos rutinerade målvakt, Alberto Fontana kanske ska till Roma. Roma sägs vilja ha 40-åringen som en backup till den utmärkta Doni. Romas framtidslöfte Gianluca Curci kommer troligtvis lånas ut nästa säsong.
_________________

_________________
Coppa Italia finalen mellan Roma-Inter imorgon kommer att spelas kl. 18.00. Det här är nu bestämt, att matchen spelas vid en sådan tid beror på att den anses som en "högriskmatch". Det sägs även att tv-bolag är förvirrade, och många supportrar ville givetvis att det skulle vara en kvällsmatch. Det här är ännu ett tecken på att Coppa Italia inte har så hög status, att bestämma matchtid ca 2 dagar innan match.
_________________

Källor: Tutto Mercato Web, Channel4, Core de Roma, Campionate

No comments: