Wednesday, June 6, 2007

Cirkus Chivu 6/6

Turerna fortsätter kring Cristian Chivus vara eller icke vara, och diskssioner mellan sportchefen Prade och Chivus agent Victor Becali håller fortfarande på, och detsamma gäller Inters intresse för rumänen. Det rapporteras flitigt att Chivu nu kommer gå över till Inter, och nu får man bara hoppas.
För att eventuellt ersätta Chivu letar Roma efter försvare på den tyska marknaden. Bayer Leverkusens Juan är som bekant en av spelarna, men även Per Mertesacker och Naldo, båda från Werder Bremen.

Samtal mellan Roma och Chivus agent kan avbrytas idag. Chivu har fått ett kontrakt av Inter som är mycket större än det Roma erbjuder. Roma har gett Chivu ett kontrakt värt €2.5 miljoner medan Chivu vill ha €4 miljoner, något som Inter sägs ha erbjudit och Roma kan inte matcha budet på grund av sitt lönetak. Romas sportchef Daniele Prade skulle ha ett möte med agenten Giovanni Becali idag för att diskutera en förlängning av Chivus kontrakt, och troligtvis får vi ett. besked ikväll.

Inter sägs vilja erbjuda Pizarro, Samuel och pengar för Chivu. Det har även ryktats om att Grossa kan ingå i budet. Senaste nytt är att Barcelona ska ha gett ett ännu högre bud på Chivu än Inter där försvararna Belletti och Silvinho sägs ingå.

Källor: Tutto Mercato Web, Il Romanista, Tibalfootball

1 comment:

Anonymous said...

Chivu Stanna!