Wednesday, February 28, 2007

Inzaghi - Montella? Nej, tack! 28/2

Under den senaste tiden har den ryktats om en eventuell bytesaffär mellan Milans måltjuv Pippo Inzaghi som har ett stort hjärta för offside och filmningar, och Romas flygplan Vincenzo Montella.
Inzaghis agent har gått ut och dementerat detta påstående. Tack och lov.

"Ett byte mellan Inzaghi och Montella? Det är bara ett av många löjliga rykten," säger agenten.
"Filippo har ett kontrakt med Milan och är väldigt lojal mot klubben och dess fans. Jag tror inte att han kommer att lämna Milano till sommaren."

När transferfönstret var öppet under januari så gick Real Madrids anfallare Ronaldo till Milan, denna övergång minskar givetvis Inzaghis möjligheter för speltid. Och vem vet hur han kommer att känna sig efter säsongens slut. Är han lika lojal mot klubben då?

Vår vackra Montellas framtid är lika oviss som Inzaghis. Just nu är han ju utlånad till Fulham där han har gjort fyra mål på nio matcher. Men en förlängning av det lånet känns osannolikt då Montellas lönekrav på ca 1 miljon i veckan är kostsamt för Londonklubben.
Montella är just nu skadad och Inzaghi får börja på bänken i dagens match mot Palermo.

Efter att Inzaghis agent har gått ut och dementerat ryktena om bytesaffären så blir det nog ingen övergång, vilket är ett glädjande besked. Att få se flygplanet från Rom i Milans tröja skulle inte alls kännas särskilt trevligt. Hoppas att Vincenzo får avsluta sin karriär i Rom med den gulröda tröjan på sig, ingen annan.

Källa: Channel4.com

1 comment:

Anonymous said...

Ingen jävla Pippo i Roma!!