Wednesday, April 25, 2007

Totti måste vara med på söndag 25/4

Il Capitano har nu under en längre tid haft problem med sin rygg/höft, och förhoppningsvis kan han vara med i derbyt mot Lazio.

Totti var inte med i truppen i förra matchen i Bergamo mot Atalanta just pga. dessa skadeproblem, och Spalletti ville vila honom inför ett stundande derby.

Tottis kondition sägs vara sådär bra och i tisdags efter ett läkarbesök konstaterades att det fanns en stor massa blodvävnad i hans rygg.

Il Pupone sägs enligt ryktet att han kommer att spela ändå, ett derby är stort för en äkta romanista som självaste Francesco. Dessutom har han haft detta problem en längre tid men ändå lyckats spela och visat stor klass i många matcher.

Han kämpar också med en annan utmaning, skytteligatiteln i årets Serie A. Totti kan för första gången i sin karriär vinna skytteligan då han nu ligger på imponerande 21 mål. Livornos Lucarelli har tre mål upp till Totti, och Regginas Bianchi som överraskat stort den här säsongen har fyra mål upp till förstaplatsen.

Ett slutgiltigt beslut om Tottis spel eller ej, kommer att tas på lördag efter den medicinska ledningen sett över lagkaptens kondition.

I truppen till derbyt saknas redan Ferrari och Cassetti som är avständga.

..............................asroma.it


Källa: Channel4

No comments: